ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 210 3 242424

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων της εταιρείας μας αναλαμβάνουν ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ με έμφαση στο Service & Επισκευή Samsung, SONY  και LG τηλεοράσεων σε Αθήνα και Αττική. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε σύνθετες βλάβες τηλεοράσεων έχουμε ως βασικό στόχο το servive της τηλεόρασης (Service TV) και όχι την άκριτη προτροπή για αντικατάστασή της.

Ενδιαφέρεστε για Επισκευή Τηλεόρασης Αθήνα; Δεν βρίσκετε άμεσα διαθέσιμους τεχνικούς τηλεοράσεων σε Αθήνα;

Στην εταιρείας μας παρέχουμε την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο και επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη τηλεόρασης εντός εύλογου χρονικού διαστήματος σε συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες και τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών.

Επισκευές Τηλεοράσεων Αθήνα 210 3 242424

SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 365

Στο πλαίσιο αυτό για την ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ εμπιστευτείτε τους τεχνικούς της texnikoi365.gr είτε πρόκειται για service Samsung τηλεοράσεων είτε πρόκειται για SONY και LG τηλεοράσεις ανεξαρτήτου μοντέλου και τεχνολογίας. Έχοντας ως σημείο αναφοράς τη διαρκή εκπαίδευση των τεχνικών μας ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε την επισκευή τηλεοράσεων όπως Sony, Samsung και LG σε προσιτό κόστος χωρίς αστερίσκους σε Αθήνα και όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΟΙ365 δίνουν λύση σε απλές και σύνθετες βλάβες τηλεοράσεων που για άλλους φαντάζουν δυσεπίλυτες.

210 3 242424
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 365

Πολλές φορές αρκεί ένα ελαττωματικό εξάρτημα στην πλακέτα της τηλεόρασης για να επιφέρει την βλάβη κάνοντας το service τηλεόρασης Αθήνα επιτακτικό.

Σε LED οθόνες τηλεοράσεων εάν καεί ένα από τα πολλά LED τότε για λόγους προστασίας χάνεται η εικόνα (πέφτει μαύρο) και ακούγεται μόνο ο ήχος.

Χρήση ανταλλακτικών τηλεόρασης υψηλής ποιότητας σημαίνει ότι η τηλεόρασής σας θα αντέξει για ακόμα περισσότερα χρόνια. Συνεπώς κατά το SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ να ζητάτε γνήσια ανταλλακτικά!!!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνετε service tv και επισκευή τηλεόρασης Αθήνα;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επισκευές service τηλεοράσεων σε Αθήνα και Αττική για όλα τα μοντέλα τηλεόρασης. Καλέστε μας για να ορίσουμε το ραντεβού που σας εξυπηρετεί.

Επισκευάζετε όλες τις μάρκες τηλεόρασης;

Έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων. Επίσης, διαθέτουμε την απαιτούμενη κατάρτιση για την επισκευή smart τηλεοράσεων από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες τηλεόρασης;

 • Δεν ανάβει η τηλεόραση
 • Προβλήματα με την εικόνα της τηλεόρασης
 • Προβλήματα με τον ήχο της τηλεόρασης
 • Δυσκολία εντοπισμού καναλιών
 • Βλάβη με την ένταση της τηλεόρασης
 • Περίεργα χρώματα και σχηματισμοί στην οθόνη της τηλεόρασης
 • Θολή εικόνα της τηλεόρασης
 • Ελαττωματικό βύσμα κεραίας τηλεόρασης
 • Ελαττωματικές υποδοχές βύσματα εισόδων-εξόδων τηλεόρασης
 • Επισκευή Πλακέτας Τηλεόρασης
 • Η τηλεόραση αναβοσβήνει μόνη της
 • ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE TV ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

 • "Όταν πρόκειται για επισκευή SONY, SAMSUNG, LG τηλεοράσεων σε Αθήνα εμπιστευόμαστε την Texnikoi365. Άμεσο και αξιόπιστο service TV."

  Κ. Παπαγιάννης
  Ξενοδόχος

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε σχετική προσφορά επισκευής τηλεόρασης σε Αθήνα για την βλάβη που αντιμετωπίζετε.

210 3 242424
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ
SERVICE TV ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ SONY, SAMSUNG, LG ΑΘΗΝΑ

Αξιόπιστες υπηρεσίες επιδιόρθωσης των πιο συνηθισμένων δυσλειτουργιών τηλεοράσεων SONY, Samsung, LG από πολύπειρους τεχνικούς τηλεοράσεων σε Αθήνα και Αττική.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΛΑΒΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ

Αναζητάτε τεχνικό τηλεόρασης για την επισκευή Samsung, SONY και LG τηλεοράσεων σε Αθήνα επειδή δεν ανάβουν; Καλέστε μας!

210 3 242424

Επισκευή Τηλεόρασης Αθήνα: H τηλεόραση δεν ανάβει

Εάν η SAMSUNG, LG, SONY τηλεόραση δεν ανάβει δοκιμάστε πρώτα την ενεργοποίησή της με το τηλεχειριστήριο. Για παράδειγμα, ελέγξτε εάν ανάβει το φωτάκι της τηλεόρασης (TV) όταν προσπαθείτε να την ανοίξετε έχοντας στραμμένο το τηλεχειριστήριο στο μπροστινό αισθητήρα της οθόνης.

Στη συνέχεια δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση απευθείας από το power on/off κουμπί. Ως τελευταία λύση βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο της τηλεόρασης κουμπώνει καλά και δεν έχει χαλαρώσει.

Σε κάθε περίπτωση εάν το πρόβλημα επιμένει και η τηλεόραση εξακολουθεί να μην ανάβει τότε καλέστε για επισκευή τηλεοράσεων στην Αθήνα ή για service τηλεόρασης μάρκας SAMSUNG, SONY και LG από το έμπειρο συνεργείο τεχνικών μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εικόνα της τηλεόρασης και χρειάζεστε άμεσο και αξιόπιστο Service TV Αθήνα; Καλέστε μας!

210 3 242424

Επισκευές Τηλεοράσεων Αθήνα: Προβλήματα εικόνας

Τα προβλήματα με την εικόνα της τηλεόρασης μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους χωρίς αναγκαστικά να υποδηλώνουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Εάν πρόκειται για την κλασσική περίπτωση “μαύρης εικόνας” τότε η αιτία μπορεί να είναι ένα ασθενές σήμα είτε λόγω κακοκαιρίας είτε λόγω προβλημάτων με την κεραία και τον δέκτη της τηλεόρασης.

Εάν πρόκειται για εμφάνιση χρωματιστών pixels ή περίεργων σχημάτων τότε έχουμε να κάνουμε με κακή λήψη σήματος ενδεχομένως λόγω κάποιου βραχυκυκλώματος σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης (σύνδεση κεραίας τηλεόρασης με κεντρική εγκατάσταση, πρόβλημα με τον ενισχυτή σήματος, πρόβλημα με τις πρίζες τηλεόρασης, ελαττωματικό βύσμα καλωδίου). Η συγκεκριμένη βλάβη αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αιτήματα που αφορούν ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ.

Συχνό πρόβλημα αποτελεί εξίσου και η “παγωμένη εικόνα” όπου το βασικό αίτιο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η κακή κατάσταση της κεραίας τηλεόρασης ή φθαρμένες καλωδιώσεις που βραχυκυκλώνουν.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Για service και επισκευές TV τηλεοράσεων σε Αθήνα που παρουσιάζουν πρόβλημα με τον ήχο καλέστε την Texnikoi365!

210 3 242424

Επισκευή Τηλεόρασης Αθήνα: Προβλήματα ήχου

Τα πιθανά προβλήματα ήχου σχετίζονται πολλές φορές με την μάρκα της τηλεόρασής σε συνδυασμό με κάποια πρόσφατη διακοπή ρεύματος που ενδεχομένως να “έκαψε” τα ηχεία της τηλεόρασης ή κάποια βλάβη στα ηχεία της τηλεόρασης.

Για παράδειγμα σε SONY τηλεοράσεις η εφαρμογή συντονισμού αποτελεί συνήθως την αιτία προβλημάτων ήχου. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ήχος δεν εναρμονίζεται με την εικόνα και μπορεί να είναι μειωμένος είτε παραμορφωμένος. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να έχουν παρουσιάσει βλάβη και τα ηχεία της τηλεόρασης ή να έχουν χαλαρώσει οι εσωτερικές τους καλωδιώσεις.

Πριν μπείτε στη διαδικασία επισκευής της τηλεόρασης ελέγξτε πρώτα εάν η ένταση του ήχου αυξομειώνει κανονικά και ότι δεν έχετε ενεργοποιημένη την σίγαση…κατά λάθος! Εννοείται εάν η λύση δεν είναι προφανής τότε η επισκευή τηλεοράσεων Αθήνα αποτελεί μονόδρομος.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Για ρύθμιση και ταξινόμηση καναλιών τηλεόρασης μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό τηλεόρασης της εταιρείας μας.

210 3 242424

Επισκευές Τηλεοράσεων Αθήνα: Δυσκολία εντοπισμού καναλιών

Τις περισσότερες φορές η δυσκολία εντοπισμού καναλιών στην τηλεόραση σχετίζεται περισσότερο με την εξοικείωση του καθενός με την όλη διαδικασία συντονισμού, ρύθμιση και απομνημόνευση των καναλιών παρά με κάποια τεχνική βλάβη της τηλεόραση που να χρειάζεται ταχεία επισκευή και service τηλεόρασης.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα περισσότερα αιτήματα βοήθειας για εντοπισμό και ρύθμιση των καναλιών προέρχονται από ηλικιωμένους που δυσκολεύονται στην κατανόηση των εγχειριδίων χρήσης των σύγχρονων SONY, LG, SAMSUNG τηλεοράσεων.

Πριν πάρετε την απόφαση να απευθυνθείτε σε ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο παίζει κανονικά και ότι η δυσκολία εντοπισμού των καναλιών δεν είναι θέμα αλλαγής μπαταριών ή ελαττωματικού τηλεκοντρόλ.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ

Για αντικατάσταση και επισκευή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα σε Αθήνα επικοινωνήστε μαζί μας!

210 3 242424

Επισκευή Τηλεοράσεων Αθήνα: H τηλεόραση σβήνει μόνη της

Εάν η τηλεόραση σβήνει ή αναβοσβήνει μόνη της τότε πριν καλέσετε κάποιον τεχνικό τηλεόρασης βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ρυθμιστεί κάποιος χρονοδιακόπτης. Για προβλήματα αυτού του τύπου συνήθως ενοχοποιείται το τροφοδοτικό της τηλεόρασης, η συσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό, μια πρόσφατη διακοπή ρεύματος, σκασμένοι πυκνωτές.

Εάν τελικά η τηλεόρασή σας σβήνει χωρίς κάποιον προφανή λόγο τότε το SERVICE TV ΑΘΗΝΑ θεωρείται αναπόφευκτή και επιβάλλεται να γίνεται μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς τηλεοράσεων.

Μην επιχειρήσετε να αλλάξετε ή επιδιορθώσετε μόνοι σας ένα ελαττωματικό τροφοδοτικό τηλεόρασης.

Κατασκευή Ιστοσελίδας & SEO © News4tech.com
Call Now Button