Πρόγραμμα Smart Readiness

Επιδοτούμενη αναβάθμιση υπάρχουσας κτιριακής υποδομής και εγκατάσταση FTTH δικτύου οπτικών ινών για παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών υπερυψηλών ταχυτήτων μέσω Gov.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τη διαδικασία διάθεσης επιταγών (vouchers) για κάλυψη μέρους του κόστους της ανωτέρω αναβάθμισης.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 210 3 242424

Για εγκαταστάτες οπτικών ινών και ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ εμπιστευτείτε το πιστοποιημένο συνεργείο της texnikoi365.gr είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση οπτικών ινών είτε για επισκευή οπτικών ινών σε υπάρχουσα υποδομή κατοικιών και διαμερισμάτων στην Αθήνα.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την διαρκή εκπαίδευση των τεχνικών οπτικών ινών της εταιρείας μας σε συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι FTTH (Fiber To The Home), ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή τον έλεγχο της οπτικής υποδομής που “τρέχει” ήδη μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σας.

Εάν επιθυμείτε να απολαμβάνετε ευρυζωνικές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο (έως 1Gbps) είτε πρόκειται για αποστολή δεδομένων (uploding) είτε για λήψη δεδομένων (downloading), θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της περιοχής σας έχει αναβαθμιστεί από κάποιο μεγάλο πάροχο (OTE/Nova/Vodafone) έτσι ώστε να υποστηρίζονται FTTH συνδέσεις.

Εγκαταστάτες οπτικής ίνας Αθήνα 210 3 242424

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ 365

Εάν πρόκειται για νέα εγκατάσταση οπτικών ινών σε Αθήνα και Αττική, τότε το εξειδικευμένο συνεργείο οπτικών ινών της texnikoi365.gr θα σας ενημερώσει για την δρομολόγηση της οπτικής ίνας από το δρόμο μέχρι μέσα στην πολυκατοικία και για τον απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου ή οπτική ίνα να φτάσει στο διαμέρισμά σας. Επίσης, το συνεργείο τεχνικών οπτικής ίνας θα σας ενημερώσει για τυχόν περιορισμούς στην εγκατάσταση της ίνας.

Σε αντίθετη περίπτωση εάν το αίτημά σας αφορά επισκευή οπτικών ινών σε Αθήνα και Αττική, τότε οι τεχνικοί οπτικών ινών Αθήνα (ή αλλιώς οι εγκαταστάτες οπτικών ινών της εταιρείας μας) θα επιδιώξουν μια συνάντηση στο χώρο σας προκειμένου να αξιολογήσουν κατά προτεραιότητα τη βλάβη (με σύγχρονα εργαλεία μετρήσεων) πριν οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

210 3 242424
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

  Εάν είστε λάτρης των υπερυψηλών ταχυτήτων και του online gaming ή του αδιάκοπου 4K streaming στην SmartTV σας, να θυμάστε ότι η εγκατάσταση οπτικών ινών Αθήνα μέχρι το σπίτι προσφέρει (δυνητικά) ταχύτητες μέχρι 1 Gbps (μιας που οι υποσχόμενες ταχύτητες για την ώρα από τους τρεις μεγάλους παρόχους είναι από 100Mbps/300Mbps/500Mbps).

  Επίσης, τα πλεονεκτήματα από την αναβάθμιση της υφιστάμενης σύνδεσης χαλκού σε FTTH σύνδεση είναι μια επένδυση που αποσβένεται από τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης οπτικών ινών, όπως:

  ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

  Κατόπιν της επίσκεψης του τεχνικού εγκαταστάτη οπτικών ινών στον χώρο σας (εξυπηρετούμε Αθήνα και Αττική), καθορίζεται το κόστος της προτεινόμενης εγκατάστασης σε σχέση με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα μέτρα οπτικής ίνας…μαζί με το κόστος εργασίας του συνεργείου.

  Αναζητάτε πιστοποιημένους τεχνικούς οπτικών ινών σε Αθήνα; Δεν βρίσκετε άμεσα διαθέσιμους εγκαταστάτες ίνας στην Αθήνα; Στην texnikoi365.gr θα βρείτε τον “άνθρωπό” σας για FTTH δίκτυα οπτικών ινών.

  Όλες οι υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής FTTH δικτύων οπτικών ινών παρέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές.

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

  Αν σας ενδιαφέρει η κτιριακή αναβάθμιση της επιχείρησης ή της κατοικίας σας, καλέστε μας για μια οικονομική προσφορά χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση από την πλευρά σας. Οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ αναλαμβάνουν το “τελευταίο σκέλος” της εγκατάστασης οπτικών ινών σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών.

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

  Στην texnikoi365.gr αναλαμβάνουμε τον εντοπισμό και την επισκευή βλαβών σε fiber δίκτυα οπτικών ινών χωρίς καθυστερήσεις και περιττά σκαψίματα.

  Έμπειροι εγκαταστάτες οπτικής ίνας καλύπτουν κάθε βλάβη στο FTTH δίκτυο οπτικών ινών άμεσα και οικονομικά.

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

  ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 95%
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 95%

  Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

  • "Για εγκαταστάσεις και επισκευές οπτικών ινών στην Αθήνα εμπιστευόμαστε τους πιστοποιημένους τεχνικούς οπτικών ινών από την Texnikoi365"

   Κώστας Μ.
   Διαχειριστής

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά από τεχνικό εγκαταστάτη FTTH οπτικών δικτύων σε Αθήνα.

  210 3 242424
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ)

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΓΚΑΖΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΓΚΥΖΗ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΘΗΣΕΙΟ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΙΛΙΣΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΟΛΩΝΟΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΟΥΚΑΚΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΥΨΕΛΗ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΠΛΑΚΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΣΕΠΟΛΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΨΥΡΡΗ
  Κατασκευή Ιστοσελίδας & SEO © News4tech.com
  Call Now Button